Portfolio

Bekijk ons werk

In ons portfolio vindt u alle projecten waar wij aan hebben gewerkt. Zo kunt u heel eenvoudig zien wat wij te bieden hebben. Ook alle nieuwe projecten waar nog aan gewerkt wordt, zullen in de toekomst worden toegevoegd aan het portfolio.

Portfolio item

Parkcare.nl

Uw auto parkeren bij het vliegveld hoeft helemaal niet duur te zijn. Op Parkcare vind u heel gemakkelijk een voordelige parkeeraanbieder. Parkcare laat u alle parkeeraanbieders bij de grote vliegvelden in Nederland en net over de grens in Duitsland en België gemakkelijk vergelijken. U kunt zelf aangeven wat u wel en niet belangrijk vindt en op basis daarvan krijgt u een aanbod aan parkeeraanbieders dat het beste bij u past. Zo maakt u altijd een goede keuze en hoeft u niet langer het internet af te zoeken naar de beste parkeergelegenheid.

Portfolio item

Outletfashionshop.nl

Het fenomeen outlet, waarbij producten onder de normale prijs worden verkocht, is op internet razend populair. Met name op het gebied van fashion is er amper een merk te noemen waar geen outlet voor bestaat. Merken raken zo meer producten kwijt en luxe merken worden bereikbaar voor een kleinere portemonnee. Maar door de grote hoeveelheid aanbieders zien veel mensen vaak door de bomen het bos niet meer. Outletfashionshop.nl zet de actuele aanbiedingen van een bepaald merk of bepaalde soorten kledingstukken of schoenen op een rij in een handig overzicht.

Portfolio item

Deallesvergelijker.nl

Om snel de goedkoopste optie voor iets te vinden, typt men vaak in Google de zoekterm en het woord “vergelijken”. Vervolgens moet er dan een keuze gemaakt worden uit talloze vergelijkingssites. Dit kan een stuk eenvoudiger door direct naar deallesvergelijker.nl te gaan en een onderwerp te selecteren. Behalve vergelijkingstools die alle relevante parameters meenemen, voorziet deallesvergelijker.nl ook in handige informatie en tips toegespitst op elk afzonderlijk thema, die de zoektocht makkelijker en effectiever maken.

Portfolio item

Wetravelcheap.nl

Reizen hoeft niet duur te zijn, maar goedkoop reizen betekent ook niet per se overnachten in een aftands hostel en vliegen met een budgetvliegmaatschappij. Reisorganisaties en andere bedrijven in de toerismebranche doen het hele jaar door hun best om reizigers te lokken met vroegboekkortingen en last-minute acties. Wetravelcheap.nl zet deze kortingen op een rij en stelt de gebruiker tegelijkertijd in staat om ze gemakkelijk met elkaar te vergelijken. De website is zo opgezet dat mensen die weten wat ze willen, gemakkelijk doorklikken naar de lopende aanbiedingen op het soort reis en de bestemming waar ze van dromen. Aan de andere kant zijn de mooiste tijdelijke deals op de voorpagina uitgelicht. Wie nog geen concrete reis in gedachten heeft, maar spontaan lekker weg wil voor een zacht prijsje, kan hier zo inspiratie opdoen.

Portfolio item

Parkereneindhoven-airport.nl

Door het succes van airportparkingschiphol.nl is het geen wonder te noemen dat deze al gauw werd opgevolgd door een website gewijd aan Eindhoven Airport. Dit vliegveld wordt steeds populairder door de goedkope vluchten die hier vandaan vertrekken. Bovendien zijn de faciliteiten allemaal net iets goedkoper en dichterbij dan bijvoorbeeld op Schiphol. De website parkereneindhoven-airport.nl volgt voor een groot deel de formule van zijn voorganger, maar is daarbij specifiek gericht op Eindhoven en de aanbieders die hier actief zijn.

Portfolio item

Fashionablesale.nl

Dat gevoel wanneer een nieuwe aankoop ergens anders in de aanbieding bleek te zijn. Met zoveel online webshops die allemaal hun eigen sale periodes aanhouden, is het niet zo moelijk om een koopje mis te lopen. Of een aanschaf kost een avondje studeren en vergelijken. Op fashionablesale.nl staan alle aanbiedingen online in een handig overzicht, waarin gefilterd kan worden op merk of item. Het is daarom dé plek om last-minute een betaalbaar zwart jurkje te vinden voor een fashion emergency of gewoon af en toe eens te checken of de must-have laarzen van dat ene merk wat net iets boven je budget is al genoeg zijn afgeprijsd.

Oude Boteringestraat 71
9712 GG Groningen
KvK Nr 60427663